Ik heb het graag over bruggen. Overbruggen is een belangrijke pijler van interim management!

Er wordt geregeld een interim manager ingezet om een bepaalde periode te overbruggen. Er is tijdelijk tekort aan capaciteit door bijvoorbeeld ziekte of verlof of omdat men ondanks praten als Brugman nog geen vaste kandidaat heeft kunnen strikken.    

In de groep overbruggers zitten veel bruggenbouwers. Ironisch genoeg vinden veel bruggenbouwers  “slechts” overbruggen vaak minder interessant. Voor deze bruggenbouwers is geen brug te ver. Zij willen bouwen, veranderingen en verbeteringen teweegbrengen en een brug slaan tussen een oude en een nieuwe meer wenselijke situatie of tussen afdelingen. Bruggenbouwers zijn van grote toegevoegde waard voor bedrijven die niet de bietenbrug op willen maar er voor kiezen om te optimaliseren!

En dit is dan weer een mooi bruggetje naar De Beste Interim Manager. Bij De Beste Interim Manager bekijken we samen met de opdrachtgever welke constructie optimaal is, welke pijlers nodig zijn en wie de uitvoering op zich neemt: de overbrugger, de bruggenbouwer of een combinatie van beide.

Over overbruggen sparren. Heerlijk! Fijne dag! 😊

#overbrugging #interim #management #bruggenbouwer #engineering #verbeteren #pijler #logistiek #farma #industrie #food #operations