Introductie

Voor een prachtig innovatief bedrijf in de industrie zijn wij op zoek naar een interim manager maintenance. Hij/ zij stuurt een team aan van 10 technici. De interim manager maintenance zorgt dat de reeds opgestarte projecten voortgang krijgen en geeft leiding, structuur en rust.

Organisatie

De organisatie is een middelgrote productie organisatie in de technische industrie. De afdeling maintenance bestaat uit allround onderhoudsmonteurs, operators, werkvoorbereiders en maintenance engineers. Het is een ervaren en zelfstandig team en er is een nauwe samenwerking met de andere afdelingen.

Functie

De functie manager maintenance ad interim is ontstaan na het vertrek van de huidige manager maintenance. Er zijn reeds een aantal projecten gestart op het gebied van maintenance, FMECA, TPM, Ultimo Upgrade waar vervolg aan gegeven moet worden maar er is vooral behoefte aan structuur, rust en een stevige fijne manager die het team kan coachen. Ook op inhoudelijke gebied fungeer je als sparring partner voor je teamleden en werk je mee aan de verschillende ( verbeter en/ of maintenance) projecten. De manager maintenance rapporteert aan de operations manager.

Functie-eisen

Wij zouden graag in contact komen met een “mensen-manager”. Daarmee bedoelen we dat je zowel het team als ook de individu goed aanvoelt en weet te coachen. Je bent toegankelijk maar ook duidelijk.

Ervaring in de rol van manager maintenance en/ of kennis van maintenance management, FMECA, Ultimo. TPM is een grote pré.

Aanbod

In eerste instantie betreft het een interim vacature voor de duur van 3 tot 6 maanden. Een verlenging en/ of structurele baan is niet uitgesloten.

Inlichtingen

Susan Boode 06 – 29239054

Sollicitatie

Susan Boode 06 – 29239054